Meer info

Onze merken

 • Junkers

  Junkers verstaat al meer dan 100 jaar de kunst van het verwarmen en het bereiden van sanitair warm water. Onze toestellen garanderen dat u met een minimum aan energie een maximaal comfort bereikt.

  Bekijk onze realisaties

 • Viessmann

  Of het nu gaat om één- of meergezinswoningen, grote appartementsgebouwen, commerciële en industriële complexen of buurtverwarmingsnetwerken: Viessmann heeft de passende systeemoplossing voor elke toepassing en dat met warmtebronnen voor alle energiedragers en met vermogens van 1,5 tot 20.000 kW.

  Download de Viessmann brochures
  Bekijk onze realisaties

 • Buderus

  Al heeft Buderus al langer voet aan wal in de stookoliebranche, gasketels zijn ons zeker niet vreemd. Buderus hoort al sinds een aantal jaren tot het selecte clubje van marktleiders in de nog steeds exponentieel groeiende markt van de condenserende gaswandketels.

  Download de Buderus brochure
  Bekijk onze realisaties

 • Vaillant

  Competentie en traditie: de geschiedenis van Vaillant gaat terug tot in 1874.
  Vaillant GmbH is een van oorsprong Duits bedrijf met hoofdzetel in Remscheid, en werd meer dan 135 jaar geleden opgericht. Stichter Johann Vaillant slaagde er in een mum van tijd in om de naam Vaillant te verbinden met kwaliteit, vindingrijkheid en innovatie. En dat is nog altijd zo.

  Bekijk onze realisaties